Dine ideer bragt til live

Ret ofte møder vi sætningen: jeg kan ikke rigtigt se det for mig. Det er ærgerligt, som håndværkere har vi set mange konstruktioner og trækker på disse erfaringer når vi skal ramme din vision. Hvis du ikke er med i processen kan vi ende med at tale forbi hinanden. Vi tegner gerne skitser så du kan få en fornemmelse af hvad vi vil bygge

Ring til os: 61 68 46 48

Din kreativitet visualiseret

Hvorfor investere penge i noget du ikke er sikker på bliver som du vil have det? Tag en snak med os og få en skitse af hvad du skal have nygget.

Fordelene ved skitser gennem Gentleman Byg inkluderer:

– Enighed om det færdige produkt

– Øget effektivitet: At have en fælles vision for hele projektet kan hjælpe med at undgå forsinkelser og øge effektiviteten.

– Overblik og ro under processen: Du ved hvad du får. Du har selv godkendt tegningen og derved kommer du ikke hjem til noget overraskende. Samtidig får du opdateringer af byggeprocessen så du trygt kan passe dit arbejde, mens vi bygger på dit hjem.

Overvejer du at få dit projekt visualiseret?

Hvis du overvejer et specielt projekt så kontakt os endeligt for en snak eller tilbud på netop dit projekt.

Ann-Sophie Gadegaard
Ann-Sophie Gadegaard
2022-03-31
Et firma der er fuldt ud til at stole på. Dygtige og ærekære håndværkere der ved hvad de laver. De er desuden fantastiske til at holde styr på en hel renovering. Vi har brugt firmaet til renovering af køkken og bryggers. Og om lidt står den på udskiftning af hoved- , samt bryggersdør, plus nyt gulv i entreen.
Catrine Carøe
Catrine Carøe
2022-03-04
Faste aftaler, tydelig og hurtig kommunikation, ordentlighed og et godt håndværk kendetegner det her firma. Gentleman-Byg trådte til med ultrakort varsel, da nogle andre håndværkere fejlede gang på gang. Vi var totalt overvældede og stressede, men da Gentleman-Byg kom på sagen, vendte situationen 180 grader. Gentleman-Byg sørgede for at lave aftaler med en god VVS'er, elektriker, gulvmand og murer, hvilket var en kæmpe hjælp for os. De lavede en udførlig plan med opgaver og datoer for udførelse, så vi kunne følge med hele tiden. Alle aftaler blev overholdt, og vi følte os i trygge hænder hele vejen igennem. Vi er så mega glade for vores nye lejlighed, og vores varmeste anbefalinger går til Gentleman-Byg.
Anne Cathrine Olsen
Anne Cathrine Olsen
2022-03-03
Dette firma vil jeg absolut anbefale og selv gerne bruge igen, hvis det bliver aktuelt. Her er der tillid, og jeg var ikke i tvivl om, at kvalitet og den ønskede opgave var i fokus hele tiden. Der var god kommunikation hele vejen igennem og jeg følte mig meget tryg.
Marianne Dahl
Marianne Dahl
2022-03-02