Tømrer i Taastrup

Gentleman Byg er din tømrer i Taastrup. Vi har stor erfaring med alle typer af tømrerarbejde og leverer altid et stykke håndværk af høj kvalitet.

Når du skal have udført tømrerarbejde, er det vigtigt, at du føler dig tryg igennem hele processen. Med din lokale tømrer i Taastrup, Gentleman Byg, kan du føle dig sikker igennem hele processen.

Ring til os: 61 68 46 48

Din lokale tømrer i Taastrup klarer alle ydelser

Din tømrer i Taastrup klarer alle ydelser og typer af tømrerarbejde. Vi udfører alt fra nyt tag til efterisolering og nyt gulv. Derudover er vi også tømrer, der udfører køkkenmontage og renovering. Ja, selv hvis du har egne ideer, er vi din tømrer i Taastrup, der kan bringe ideerne til live.

Det er ikke unormalt at tømrer løser håndværksmæssige udfordringer, før en fra anden faggruppe springer til. Det kan være, at dit hus i Taastrup trænger til nye gulve, og at de gamle gulve derfor skal fjernes først af en tømrer. Måske skal der herefter en VVS’er ud for at tage opgaven videre. Gentleman Byg har god og tæt kontakt med fagpersoner fra andre fagrupper og anbefaler gerne hvis der skulle være brug for det til lige netop dit projekt.

Du kan læse meget mere om de forskellige ydelser vi tilbyder lige her

Høj service og faglighed

Bor du i Taastrup på udkig efter en tømrer lokalt? Gentleman Byg er din tømrer med stor erfaring, ekspertise og faglighed. Vi yder også arbejde med service i absolut fokus.

Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at de føler sig sikre i deres valg af tømrer. Taastrups lokalområde fortjener en tømrer, der kerer sig om kunderne. Der er fart på byggebranchen for tiden, herunder tømrerfaget. Men det betyder ikke, at vi ligger på den lade side, hvad angår vores service.

Ordentlighed og gensidig forståelse er afgørende for at opgaven løses på bedst mulig måde for både kunde og tømrer. Du kan derfor også regne med, at når din tømrer i Taastrup, Gentleman Byg, fortæller at de møder op på et bestemt tidspunkt, så ER de der på det tidspunkt.

Vi har en app!

Noget unikt for Gentleman Byg er, at vi har udviklet vores helt egen app, så du kan danne dig et godt overblik over arbejdet.
Din tømrer i Taastrup dokumenterer opgaven med billeddokumentation, så du kan følge opgaven undervejs.

Kontakt din tømrer i Taastrup i dag

Gentleman Byg i Taastrup sidder klar til at påtage sig alle slags tømreropgaver. Tøv endelig ikke med at ringe til os på 61 68 46 48, eller gå til vores kontaktformular her.