Galleri

I galleriet kan du se en blandet bunke billeder og tidligere sager. Ved sagerne er samtidig prisen på netop den sag.

Prisen skal ses som et pejlemærke for hvor meget noget cirka koster. Det er altså IKKE en fast pris. Priser er inkl. moms.

Kontakt os

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Blandede billeder

Skovvej - 59.000

Kunden ønskede en terrasse som dækkede meget af huset og en anderledes trappe. Vi gik i tegnestuen og fandt på følgende løsning, godt hjulpet af firmaets idemogul, Malene. Hun har ideer som ikke ses alle steder. Vi nyder udfordringerne med at bygge noget anderledes og er godt tilfredse med resultatet. Træsorten er Douglas Gran.

Sortedams Dossering - Nyt plankegulv - 18.500

Kunden havde travlt og skulle have lavet gulvet i en fart inden kontoret skulle åbne. Vi byggede opstrøning af spærtræ for at sikre et fast gulv som ikke ville gynge. Til sidst blev plankegulvet lagt så der er klar til behandling og maling.

ANMELDELSER

Ann-Sophie Gadegaard
Ann-Sophie Gadegaard
2022-03-31
Et firma der er fuldt ud til at stole på. Dygtige og ærekære håndværkere der ved hvad de laver. De er desuden fantastiske til at holde styr på en hel renovering. Vi har brugt firmaet til renovering af køkken og bryggers. Og om lidt står den på udskiftning af hoved- , samt bryggersdør, plus nyt gulv i entreen.
Catrine Carøe
Catrine Carøe
2022-03-04
Faste aftaler, tydelig og hurtig kommunikation, ordentlighed og et godt håndværk kendetegner det her firma. Gentleman-Byg trådte til med ultrakort varsel, da nogle andre håndværkere fejlede gang på gang. Vi var totalt overvældede og stressede, men da Gentleman-Byg kom på sagen, vendte situationen 180 grader. Gentleman-Byg sørgede for at lave aftaler med en god VVS'er, elektriker, gulvmand og murer, hvilket var en kæmpe hjælp for os. De lavede en udførlig plan med opgaver og datoer for udførelse, så vi kunne følge med hele tiden. Alle aftaler blev overholdt, og vi følte os i trygge hænder hele vejen igennem. Vi er så mega glade for vores nye lejlighed, og vores varmeste anbefalinger går til Gentleman-Byg.
Anne Cathrine Olsen
Anne Cathrine Olsen
2022-03-03
Dette firma vil jeg absolut anbefale og selv gerne bruge igen, hvis det bliver aktuelt. Her er der tillid, og jeg var ikke i tvivl om, at kvalitet og den ønskede opgave var i fokus hele tiden. Der var god kommunikation hele vejen igennem og jeg følte mig meget tryg.