Totalrenovering

Totalrenovering er en gennemgående renovering af enten hele og store dele af dit hjem. Dette kan omfatte alt fra et nyt tag til en komplet eftersyn af dit hjem indvendigt og udvendigt.

Ofte udføres totalrenovering for at forbedre energieffektiviteten i dit hjem eller for at gøre det mere tilgængeligt for mennesker med handicap. Totalrenovering kan være et stort projekt, men det kan også være en god måde at forbedre dit hjems værdi og gøre det mere behageligt at bo i.

Ring til os: 61 68 46 48

Overvejer du totalrenovering?

Hvis du overvejer at totalrenovere dit hjem, er det første skridt at kontakte en entreprenør, der er specialiseret i denne type arbejde. De vil være i stand til at vurdere din bolig og give dig et overslag over det arbejde, der skal udføres. Når du har en generel idé om projektets omfang, kan du begynde at lægge planer og budgettere.

Hos Gentleman-Byg er vi glade for at kunne tilbyde løsninger inden for totalrenovering til alle vores kunder. Vi sidder inde med den helt rigtige erfaring og ved, hvordan man leder og projekterer denne type projekter.

Overvejer du at få udført totalrenovering? Så kontakt Gentleman-Byg for et godt tilbud.

En stor investering der ofte betaler sig

Totalrenovering kan være en stor investering, men det kan oftest også betale sig i det lange løb. Der er mange fordele, herunder forbedret energieffektivitet, øget ejendomsværdi og øget komfort.

Totalrenovering kan også være med til at reducere støjniveauet og forbedre den indendørs luftkvalitet. Hvis du overvejer totalrenovering af dit hjem eller din virksomhed, skal du sørge for at afveje de potentielle fordele mod omkostningerne ved projektet.

Totalrenovering kan være en fantastisk måde at forbedre din ejendom på, men det er vigtigt at lave din research og sikre sig, at det er det rigtige valg for dig. Er du nysgerrig på, om det er den rette investering for dig, er du velkommen til at kontakte Gentleman-Byg for at få mere at vide.

Nyt tag

Tag er en investering i dit hus’ velbefindende, og det vigtigste værn mod regn. Derfor skal udskiftningen af taget også gøres efter alle kunstens regler. Om du skal have skiftet tagbelægningen (tegl, tagplader, tagpap eller ståltag) eller have rejst helt nye spær, så kan vi hjælpe. Vi kommer altid ud og kigger på dit eksisterende tag for give dig den mest korrekte pris. Vi lægger alle typer af tag.

Nyt gulv

Vi nyder at lægge gulve. Der er noget lækkert over at give et rum nyt liv ved at ændre gulvet i rummet. Vi laver alle typer trægulve, både plankegulve, spånpladegulve med og uden spor til gulvvarme og den billigere løsning med forskallingsbrædder som undergulv. En ting kan du dog være sikker på. Dit gulv vil være lige og ikke knirke når vi er færdige.

Køkkenmontage

Vi monterer alle slags køkkener og har gode samarbejdsaftaler med flere køkkenproducenter – og med mange samarbejdspartnere inden for de andre faggrupper kan vi være med i dit køkken projekt fra ide om nyt til udførelse. For dig betyder det mindre koordinering mellem faggrupper og en mindre tidsmæssig investering. 

Dine ideer bragt til live

Går du med en ide, men har svært ved at visualisere den, kan vores tegner give en 3D-skitse, som kan hjælpe dig med at tage beslutninger. Vi bruger Sketchup til at tegne en skitse ud fra dine tanker, som kan visualiserer dine drømme og ideer på en nem og overskuelig måde. Kontakt os for at høre mere!

Efterisolering

Efterisolering af huset kan virke uoverskueligt, men med moderne metoder kan man relativt nemt og billigt få fjernet sin gamle isolering og blæst ny isolering ind. Dette gælder både over loft og i hulmur. Samtidig er der gode muligheder for fradrag for at energioptimere sit hus. Udover at spare på varmeforbruget giver staten fradrag pr. voksent medlem i husstanden.

Renovering

En renovering af ældre huse behøver ikke at være uoverskueligt. Med os får du et overblik over din renovering, de forskellige trin vi skal igennem for at realisere din drøm om mere plads, optimering af rum eller ændring af grundplanen.

Totalrenovering

Hos Gentleman Byg tilbyder vi alt inden for totalrenovering. Vi tager dig igennem hele forløbet fra start til slut i dit projekt og sørger for, at det bliver bragt sikkert i mål. For dig som kunde er det vigtigt, at du holdes opdateret på projektets forløb. Vi gør derfor en ekstra indsats for at dokumentere projektets forløb til dig, mens arbejdet er i gang.

Nogle eksempler på hvad totalrenoveringsprojekter omfatter:

– Udskiftning af gamle vinduer med nye, mere energieffektive modeller

– Tilføjelse af isolering til vægge og lofter

– Opgradering af VVS-systemer

– Montering af nyt gulv

– Udskiftning af forældede VVS- og el-systemer

– Ny planløsning

– Tagrenovering, tagisolering og tagudskiftning

Kontakt Gentleman-Byg for et uforpligtende tilbud

Totalrenovering kan være en stor opgave, men slutresultatet kan blive en mere komfortabel, effektiv og værdifuld ejendom.

Hvis du overvejer renovering af dit hjem eller din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte Gentleman-Byg for at drøfte dine muligheder og få et overslag over omkostningerne.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ann-Sophie Gadegaard
Ann-Sophie Gadegaard
2022-03-31
Et firma der er fuldt ud til at stole på. Dygtige og ærekære håndværkere der ved hvad de laver. De er desuden fantastiske til at holde styr på en hel renovering. Vi har brugt firmaet til renovering af køkken og bryggers. Og om lidt står den på udskiftning af hoved- , samt bryggersdør, plus nyt gulv i entreen.
Catrine Carøe
Catrine Carøe
2022-03-04
Faste aftaler, tydelig og hurtig kommunikation, ordentlighed og et godt håndværk kendetegner det her firma. Gentleman-Byg trådte til med ultrakort varsel, da nogle andre håndværkere fejlede gang på gang. Vi var totalt overvældede og stressede, men da Gentleman-Byg kom på sagen, vendte situationen 180 grader. Gentleman-Byg sørgede for at lave aftaler med en god VVS'er, elektriker, gulvmand og murer, hvilket var en kæmpe hjælp for os. De lavede en udførlig plan med opgaver og datoer for udførelse, så vi kunne følge med hele tiden. Alle aftaler blev overholdt, og vi følte os i trygge hænder hele vejen igennem. Vi er så mega glade for vores nye lejlighed, og vores varmeste anbefalinger går til Gentleman-Byg.
Anne Cathrine Olsen
Anne Cathrine Olsen
2022-03-03
Dette firma vil jeg absolut anbefale og selv gerne bruge igen, hvis det bliver aktuelt. Her er der tillid, og jeg var ikke i tvivl om, at kvalitet og den ønskede opgave var i fokus hele tiden. Der var god kommunikation hele vejen igennem og jeg følte mig meget tryg.
Marianne Dahl
Marianne Dahl
2022-03-02