Om Gentleman Byg

Gentleman Byg startede med et brændende ønske om at lave en håndværkervirksomhed, der bragte kunden i centrum.

Vi mener, at byggebranchen har brug for at udvikle sit servicegen for at leve op til nutidens forventninger til håndværkeren. Det ønsker Gentleman Byg at imødekomme ved at levere kvalitetshåndværk, samtidig med at levere den bedste service, du har haft fra en håndværker. Vi opdaterer, dokumenterer og vejleder gennem hele din byggeproces.

Kontakt os

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det skal være trygt at have håndværkere gående

Du skal føle dig rolig gennem hele forløbet og stole på, at når vi siger at vi kommer og laver det, så kommer vi også.

Vores fokus på godt håndværk og service skinner igennem vores tilgang til dig som kunde. Vi ryster ikke dårlige undskyldninger ud af ærmet, vi fortæller dig ikke at vi kommer mellem 8 og 16 for så at blive væk. Aftaler overholdes, og god kommunikation med dig som vores kunde er helt afgørende. Igennem hele vores arbejdsproces hos jer orienterer vi dig om byggeprocessen, hvor vi sørger for at give dig et overblik fra start til slut. Hos Gentleman Byg er det vigtigt for os, at du forstår hvert skridt vi tager i projektet. Derfor sørger vi for ikke at kaste ord i hovedet på dig, som du ikke forstår – det er service med kunden i centrum.

Om Gentleman Byg

Michael Schlüter er hjernen og hjertet bag Gentleman Byg. Han er uddannet skolelærer og er lidt af en multikunstner. Efter at have undervist alt fra indskoling til voksne på VUC begyndte hverdagen som skolelærer at blive for skemalagt. Da muligheden bød sig for at arbejde med en håndværker med over 30 års erfaring sprang Michael på.

Michael har arbejdet som professionel tømrer siden maj 2018 og er i gang med at tage sit svendebrev sideløbende med hverdagens arbejde.