Hvad tilbyder vi

Gentleman Byg tilbyder primært tømrerarbejde herunder nyt tag, skillevægge, efterisolering, nye lofter, nyt gulv, renovation, køkkenmontage og udskiftning af gavl. Samtidig har vi pålidelige samarbejdspartnere – vi arbejder kun sammen med eksperter, som deler vores dedikation til god service. Derfor tilbyder vi også totalentreprise, hvis du skal have lavet en tilbygning, lavet helt ny førstesal, lavet nyt køkken eller have lavet et nyt badeværelse.

Kontakt os

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

HVAD KAN VI HJÆLPE DIG MED?

Vi udfører alt, der har med tømrerarbejde at gøre. Tømreren har gennem årene udviklet sig til lidt af en multikunstner.

Det er i dag ikke unormalt, at tømreren river noget gammelt ned og gør vægge og gulve klar til, at de andre faggrupper kan komme på for så at afslutte projektet med lister. Derfor er det tit en god ide at hive fat i en tømrer, før dit projekt bliver sat i gang. Hos Gentleman Byg samarbejder vi med mange andre faggrupper og kan derfor anbefale VVS’er, elektrikere, malere og murere, hvis der skulle være brug for dem til dit projekt. Herunder følger et udpluk af vores kerneydelser.

Nyt tag

Tag er en investering i dit hus’ velbefindende, og det vigtigste værn mod regn. Derfor skal udskiftningen af taget også gøres efter alle kunstens regler. Om du skal have skiftet tagbelægningen (tegl, tagplader, tagpap eller ståltag) eller have rejst helt nye spær, så kan vi hjælpe. Vi kommer altid ud og kigger på dit eksisterende tag for give dig den mest korrekte pris. Vi lægger alle typer af tag.

Efterisolering

Efterisolering af huset kan virke uoverskueligt, men med moderne metoder kan man relativt nemt og billigt få fjernet sin gamle isolering og blæst ny isolering ind. Dette gælder både over loft og i hulmur.

Samtidig er der gode muligheder for fradrag for at energioptimere sit hus. Udover at spare på varmeforbruget giver staten fradrag pr. voksent medlem i husstanden.

Nyt gulv

Vi nyder at lægge gulve. Der er noget lækkert over at give et rum nyt liv ved at ændre gulvet i rummet.

Vi laver alle typer trægulve, både plankegulve, spånpladegulve med og uden spor til gulvvarme og den billigere løsning med forskallingsbrædder som undergulv. En ting kan du dog være sikker på. Dit gulv vil være lige og ikke knirke når vi er færdige.

Renovering

En renovering af ældre huse behøver ikke at være uoverskueligt.

Med os får du et overblik over din renovering, de forskellige trin vi skal igennem for at realisere din drøm om mere plads, optimering af rum eller ændring af grundplanen.

Køkkenmontage

Vi monterer alle slags køkkener og har gode samarbejdsaftaler med flere køkkenproducenter – og med mange samarbejdspartnere inden for de andre faggrupper kan vi være med i dit køkken projekt fra ide om nyt til udførelse. For dig betyder det mindre koordinering mellem faggrupper og en mindre tidsmæssig investering.

Totalrenovering

Hos Gentleman Byg tilbyder vi alt inden for totalrenovering. Vi tager dig igennem hele forløbet fra start til slut i dit projekt og sørger for, at det bliver bragt sikkert i mål. For dig som kunde er det vigtigt, at du holdes opdateret på projektets forløb. Vi gør derfor en ekstra indsats for at dokumentere projektets forløb til dig, mens arbejdet er i gang.

Dine ideer bragt til live

Går du med en ide, men har svært ved at visualisere den, kan vores tegner give en 3D-skitse, som kan hjælpe dig med at tage beslutninger. Vi bruger Sketchup til at tegne en skitse ud fra dine tanker, som kan visualiserer dine drømme og ideer på en nem og overskuelig måde. Kontakt os for at høre mere!

ANMELDELSER

Ann-Sophie Gadegaard
Ann-Sophie Gadegaard
2022-03-31
Et firma der er fuldt ud til at stole på. Dygtige og ærekære håndværkere der ved hvad de laver. De er desuden fantastiske til at holde styr på en hel renovering. Vi har brugt firmaet til renovering af køkken og bryggers. Og om lidt står den på udskiftning af hoved- , samt bryggersdør, plus nyt gulv i entreen.
Catrine Carøe
Catrine Carøe
2022-03-04
Faste aftaler, tydelig og hurtig kommunikation, ordentlighed og et godt håndværk kendetegner det her firma. Gentleman-Byg trådte til med ultrakort varsel, da nogle andre håndværkere fejlede gang på gang. Vi var totalt overvældede og stressede, men da Gentleman-Byg kom på sagen, vendte situationen 180 grader. Gentleman-Byg sørgede for at lave aftaler med en god VVS'er, elektriker, gulvmand og murer, hvilket var en kæmpe hjælp for os. De lavede en udførlig plan med opgaver og datoer for udførelse, så vi kunne følge med hele tiden. Alle aftaler blev overholdt, og vi følte os i trygge hænder hele vejen igennem. Vi er så mega glade for vores nye lejlighed, og vores varmeste anbefalinger går til Gentleman-Byg.
Anne Cathrine Olsen
Anne Cathrine Olsen
2022-03-03
Dette firma vil jeg absolut anbefale og selv gerne bruge igen, hvis det bliver aktuelt. Her er der tillid, og jeg var ikke i tvivl om, at kvalitet og den ønskede opgave var i fokus hele tiden. Der var god kommunikation hele vejen igennem og jeg følte mig meget tryg.